Ακμή

Θεραπείες Προσώπου

Στη Dermavita αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά το πρόβλημα της ακμής, που συνήθως εμφανίζεται στην εφηβεία αλλά και σε μεγαλύτερη ηλικία (όψιμη ακμή). Εξετάζουμε κάθε περίπτωση ως μοναδική. Προτείνουμε εξατομικευμένες θεραπείες, που εμπεριέχουν συνδυασμό όλων των δυνατοτήτων που μας παρέχει σήμερα η επιστήμη της δερματολογίας (Combo Therapy).
Συνδυάζουμε μηχανήματα laser, φαρμακευτική αγωγή, χημικά peelings και εξελιγμένες φόρμουλες δερμοκαλλυντικών. Με την ολοκλήρωση της θεραπείας, η ακμή δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα.

Επιλογές Θεραπείας

Με laser

O καλύτερος στόλος από Lasers τελευταίας τεχνολογίας σας περιμένει στη Dermavita για την αποτελεσματική θεραπεία της ακμής. Το εξειδικευμένο VBeam Perfecta Pulse Dye και το Picoway Syneron Candela χρησιμοποιούνται είτε συνδυαστικά με τη φαρμακευτική αγωγή, είτε μόνα τους όταν δεν απαιτείται η λήψη φαρμάκων και βελτιώνουν σημαντικά τις ουλές και τα σημάδια της ακμής.

 

Με χημικό peeling

Το χημικό peeling επιτυγχάνει βαθειά απολέπιση και καθαρισμό. Η θεραπεία αποδίδει εξαιρετικά, με αποτέλεσμα μείωση της ακμής και ρύθμιση της λιπαρότητας. Έτσι η επιδερμίδα καθαρίζει και τα ενοχλητικά «σπυράκια» εξαφανίζονται. Tα Peelings τα οποία επιλέγονται και εφαρμόζονται είναι ανάλογα του είδους ακμής, όπως το TCA, το Mask Peel της Dermaceutic και το 3 Step Peel και το GSR System της ΖO Skin Health Zein Obagi.

Με βαθύ καθαρισμό

Η διάνοιξη για την απομάκρυνση του σμήγματος γίνεται με τη χρήση ειδικών ιατρικών εργαλείων. Έτσι επιτυγχάνουμε βαθύ καθαρισμό των βλαβών και απομακρύνεται ο κίνδυνος εγκατάστασης ουλών. Για τη διαδικασία της διάνοιξης των πόρων στην Dermavita, δεν χρησιμοποιούμε ατμό, διότι ενδέχεται να προκληθεί έξαρση της ακμής, επιμολύνσεις ή επιδείνωση των ευρυαγγειών. Για τη σωστή προετοιμασία του δέρματος για καθαρισμό και σε αντικατάσταση του ατμού, προτιμάμε το πιο εξειδικευμένο και σύγχρονο Hydrafacial.

Με δερμοκαλλυντικά

Τα κορυφαία δερμοκαλλυντικά SkinCeuticals, τα ZO Skin Health Zein Obagi και τα Dermaceutic, ελαττώνουν σε σημαντικό βαθμό τα σπυράκια, ενώ προλαμβάνουν ακόμη και την εμφάνισή τους. Τα προϊόντα – σύμμαχοι για την αντιμετώπιση της ακμής, είναι εξειδικευμένα καθαριστικά (wash), απολεπιστικά (scrub), κρέμες ρύθμισης της λιπαρότητας (oil control), μάσκες οξέων, λεπτόρρευστες κρέμες ενυδάτωσης, όπως και αντηλιακά, τα οποία δεν επιβαρύνουν την ακμή.