Αποτρίχωση

Θεραπείες Προσώπου

Η τριχοφυΐα στο πρόσωπο (άνω χείλος, παρειές, φαβορίτες) είναι η λεπτομέρεια που, αν δεν διορθωθεί, μπορεί να «υπονομεύσει»  ένα λαμπερό και καθαρό πρόσωπο. Σε περιπτώσεις που το πρόβλημα είναι έντονο απαιτείται η διαδικασία της μόνιμης εξάλειψης της τριχοφυΐας. Στη Dermavita έχουμε υψηλή εξειδίκευση στη χρήση laser και χρησιμοποιούμε το παγκοσμίως αναγνωρισμένο κορυφαίο μηχάνημα, το state of the art laser για την αποτρίχωση, το Candela Gentle Lase Pro Alexandrite.

Εφαρμόζεται:

Σε περιοχές του προσώπου που έχουν ελάχιστο χνούδι έως εμφανή τριχοφυΐα. Η χρήση του συγκεκριμένου laser στο άνω χείλος (περιοχή που θεωρείται από τις πλέον δύσκολες για την οριστική απαλλαγή της τριχοφυϊας) θα σας δώσει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Η θεραπεία της αποτρίχωσης είναι ανώδυνη, χάρη στην πρωτοπόρο παγκόσμια πατέντα αυτόματου μηχανισμού ψύξης του δέρματος (DCD) που περιέχει το Candela Gentle Lase Pro Alexandrite. Εφαρμόζεται οποιαδήποτε στιγμή με ασφάλεια, ακόμα και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης όπως και κατά τους μήνες της έντονης ηλιοφάνειας (καλοκαιρινοί μήνες).

Διάρκεια και συχνότητα εφαρμογής

Ο αριθμός των συνεδριών καθορίζεται ανάλογα με την έκταση της τριχοφυΐας και την ποιότητα της τρίχας, αλλά και από ορμονολογικούς παράγοντες. Ο χρόνος κάθε συνεδρίας κυμαίνεται από 5 έως 15 λεπτά και το διάστημα που πρέπει να μεσολαβεί μεταξύ των συνεδριών κυμαίνεται από 4 έως 6 εβδομάδες.

Πιθανές παρενέργειες

Είναι πιθανόν να εμφανιστεί ήπια ερυθρότητα, ελαφρύς κνησμός ή μικρό οίδημα στην περιοχή που εφαρμόζεται η θεραπεία. Τα συμπτώματα αυτά υποχωρούν μέσα σ’ ένα 24ωρο από τη συνεδρία.

Αποτελέσματα

Μόνιμα, άμεσα και ορατά. Τα αποτελέσματα της αποτρίχωσης με laser είναι άμεσα, από την πρώτη κιόλας συνεδρία, με σταδιακή μείωση της τριχοφυΐας σε κάθε συνεδρία και μόνιμη απομάκρυνσή της, με την ολοκλήρωση όλων των συνεδριών.