Αποτρίχωση

Θεραπείες Σώματος

Στο δερματολογικό ιατρείο Dermavita απομακρύνουμε άμεσα, ριζικά και αποτελεσματικά την τριχοφυΐα με το Candela Gentle Laser Pro, Alexandrite, ένα laser 4ης γενιάς. Πρόκειται για το πιο εξελιγμένο laser αποτρίχωσης παγκοσμίως, το οποίο μπορεί να εφαρμοστεί σε όποια περιοχή υπάρχει ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, δίνοντας λύση στο πρόβλημα με ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο. Η χρήση του γίνεται υπό την επίβλεψη της Δρ. Μαργαρίτας Βεργολιά για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα της θεραπείας.

Candela Gentle Lase Pro, Alexandrite (Αλεξανδρίτης)

Συγκριτικά πλεονεκτήματα του laser αποτρίχωσης Candela Gentle Lase Pro, Alexandrite (Αλεξανδρίτης), που χρησιμοποιεί η Dermavita

  • To state of the art laser για αποτρίχωση, το καλύτερο παγκοσμίως, που χρησιμοποιείται στις top δερματολογικές κλινικές στον κόσμο και από κορυφαίους δερματολόγους.
  • Δρα αποτελεσματικά, με ασφάλεια κι εξαιρετικά γρήγορα – χάρη στο spot size 24mm που μόνο αυτό το laser διαθέτει – μειώνοντας το χρόνο θεραπείας κυρίως σε περιοχές με μεγάλη έκταση όπως τα πόδια. Στα χέρια των εξειδικευμένων συνεργατών της Dermavita η μέθοδος αποδεικνύεται εξαιρετικά ασφαλής και άμεσα αποτελεσματική, υπό την επίβλεψη της Δρ. Μαργαρίτας Βεργολιά.
  • Εφαρμόζεται με ασφάλεια οποιαδήποτε στιγμή, ακόμη και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης όπως και κατά τους μήνες της έντονης ηλιοφάνειας (καλοκαιρινοί μήνες).
  • Εξαλείφει πλήρως και μόνιμα την τρίχα.
  • Δεν προκαλεί δερματίτιδα, χαλάρωση και ευρυαγγείες, όπως συμβαίνει με άλλες μεθόδους.
  • Η αποτελεσματική αποτρίχωση, σε γρήγορο χρόνο και με ασφάλεια, αποδεικνύεται επικερδής για τον άνθρωπο που την επιλέγει, αφού το κόστος της έχει ουσιαστικό αντίκρισμα.
Διάρκεια και συχνότητα θεραπειών

Ο αριθμός των συνεδριών καθορίζεται από την περιοχή του σώματος, την έκταση της τριχοφυΐας, την ποιότητα της τρίχας, αλλά και από ορμονολογικούς παράγοντες. Ο χρόνος κάθε συνεδρίας κυμαίνεται από 5′ έως 60′ και το διάστημα που πρέπει να μεσολαβεί μεταξύ των συνεδριών κυμαίνεται από 8 έως 12 εβδομάδες.