Δερμοκαλλυντικά

SkinCeuticals

Οι επαναστατικές ανακαλύψεις της εταιρείας SkinCeuticals αναφορικά με τη δράση των αντιοξειδωτικών την οδήγησαν στη δημιουργία εξαιρετικά δραστικών συμπλεγμάτων, τα οποία συγκεντρώνουν στοιχεία που εισχωρούν στο δέρμα με τον καλύτερο και πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Τα προϊόντα της SkinCeuticals παράγονται στις Η.Π.Α. και χρησιμοποιούνται από δερματολόγους και πλαστικούς χειρουργούς σε όλο τον κόσμο, για την βέλτιστη διόρθωση των σημαδιών της γήρανσης, την προστασία της υγείας του δέρματος και την πρόληψη μελλοντικών βλαβών. Στο ιατρείο μας θα βρείτε όλα τα best seller προϊόντα της εταιρίας.

Περισσότερα: http://www.skinceuticals.com/

ZΟ SKIN HEALTH

Η ZO SKIN HEALTH αναπτύσσει και παράγει καινοτόμες φόρμουλες φροντίδας του δέρματος. Οι αποτελεσματικές θεραπείες της εταιρίας – τόσο σε προϊόντα όσο και σε θεραπευτικά πρωτόκολλα – εφαρμόζονται σε κλινικές ομορφιάς σε όλο τον κόσμο. Για την καθημερινή φροντίδα του δέρματος τα προϊόντα περιποίησης της ZO SKIN HEALTH ανήκουν στην κορυφή της πυραμίδας των δερμοκαλλυντικών που διατίθενται αποκλειστικά σε εξειδικευμένα δερματολογικά κέντρα. Η Zo Skin Health περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα δερμοκαλλυνικών, κρέμες ημέρας, νύχτας, ματιών, προϊόντα ενυδάτωσης, απολέπισης και έναν ακόμα μεγάλο κατάλογο προϊόντων που βρίσκονται αποκλειστικά στην dermavita. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το κατάλληλο δερμοκαλλυντικό προϊόν για τον τύπο του δέρματος σας και τις ανάγκες του.

Πληροφορίες: http://zoskinhealth.com/

Dermaceutic

Η Dermaceutic είναι μία από τις πρώτες εταιρίες παγκοσμίως που ανέπτυξαν φόρμουλες και προϊόντα κάνοντας χρήση συστατικών όπως η ρετινόλη Α, το υαλουρονικό οξύ, η βιταμίνη C και το γλυκολικό οξύ.

Η ανανέωση της επιδερμίδας επιτυγχάνεται αρχικά με ένα πρόγραμμα απολέπισης σε διαφορετικά στάδια. Για την επίτευξη του καλύτερου αποτελέσματος συνδιάζεται με θεραπευτική αγωγή στο σπίτι υπό την επίβλεψη πάντα του δερματολόγου σας.

Το δέρμα δείχνει πιο λείο, πιο φρέσκο, πιο ανανεωμένο από ποτέ. Στην dermavita θα βρείτε όλη τη σείρα των προϊόντων της dermaceutic όπως και όλα τα θεραπευτικά πρωτόκολλα της εταιρίας.

Πληροφορίες: http://www.dermaceutic.com/en/

Jane Iredale

Η σειρά μακιγιάζ της Jane Iredale έχει όλη την γκάμα που χρειάζεται μία γυναίκα για ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ, με σημαντικά πλεονεκτήματα την ταυτόχρονη περιποίηση και προστασία του δέρματος. Η Jane Iredale, ιδρύτρια και δημιουργός των ομώνυμων προϊόντων μακιγιάζ, δημιούργησε τις «βάσεις» μακιγιάζ από ορυκτά μέταλλα, ενώ όλες αποτελούν ένα προϊόν σε τέσσερα, αφού λειτουργούν ως βάση, πούδρα, κονσίλερ και αντηλιακό (4 σε 1). Οι γυναίκες που φορούν Jane Iredale δείχνουν πάντα φυσικές και φρέσκες, ενώ ταυτόχρονα προστατεύουν το δέρμα τους.

Πληροφορίες: https://janeiredale.com/gr/el.htm