Εξειδικευμένες Θεραπείες

Θεραπείες Προσώπου

Στη Dermavita επιλέγουμε τις καλύτερες day treatments για το πρόσωπο στοχεύοντας τόσο σε προβλήματα του δέρματος (όπως ακμή και ροδόχρου νόσο) όσο και αποκατάσταση για ενυδάτωση, λάμψη και σύσφιξη. Με όπλο τα πρωτόκολλα των κορυφαίων οίκων δερμοκαλλυντικών των κορυφαίων στο είδος τους εταιρειών ZO Skin Health Zei Obagi και Skinceuticals στοχεύουμε στις εξατομικευμένες ανάγκες σας για ανανέωση του προσώπου.

ZO Obagi Ultra Hydration Treatment

H διάσημη θεραπεία ενυδάτωσης και προστασίας η οποία περιλαμβάνει καθαρισμό του δέρματος, απολέπιση, εφαρμογή δύο peelings, εφαρμογή blue mask για ενίσχυση της λάμψης, βαθιά ενυδάτωση, αντιοξειδωτική προστασία, αντηλιακό.

Η θεραπεία συνδυάζεται ιδανικά με άλλες θεραπείες laser και σύσφιξης.

ZO Obagi Brightening Treatment

Η εγγυημένη για τα άμεσα, ορατά αποτελέσματα, θεραπεία λάμψης η οποία περιλαμβάνει τα εξής στάδια: καθαρισμό του δέρματος, απολέπιση, εφαρμογή δύο διαφορετικών peelings, εφαρμογή blue mask για ενίσχυση της λάμψης, τοποθέτηση μάσκας Brightening Ossential Skin Mask, εφαρμογή αντιοξειδωτικού ορού, εφαρμογή ενυδατικής κρέμας, αντηλιακό.

Reconditioning and firming

Day treatment για σύσφιξη η οποία περιλαμβάνει καθαρισμό της επιδερμίδας, 10λεπτο μασάζ με Gentle Cleanser και Phyto Corrective Gel, διάνοιξη πόρων, τόνωση και εφαρμογή ειδικών κρεμών καθώς και κρέμας ματιών.

Clinical Acne Treatment

Day treatment για την ακμή. Καθαρισμός με δύο ειδικά προϊόντα. Εφαρμογή με γάζες και αφαίρεση τους με νερό. Διάνοιξη πόρων, εφαρμογή μάσκας με βιταμίνη C και Equalizing toner. Αφαίρεση του μίγματος με γάζες μετά από 7-10’. Εφαρμογή σειράς προϊόντων για τη θρέψη της επιδερμίδας αλλά και την περιοχή των ματιών. Συμβουλεύουμε τον ασθενή να χρησιμοποιήσει Retinol 0.5 το βράδυ μετά τη θεραπεία.

Redness Neutralizer Treatment-Rosacea skin

Day treatment για ροδόχρου νόσο. Καθαρισμός, εφαρμογή μίγματος προιόντων που ενδείκνυνται για την μείωση των κόκκινων σημαδιών.

Μασάζ σε όλο το πρόσωπο. Αφαίρεση με βρεγμένες γάζες. Αμέσως μετά ακολουθεί εφαρμογή ειδικών προϊόντων στις ευαίσθητες περιοχές του προσώπου αλλά και γύρω από τα μάτια. Τέλος εφαρμογή καλής αντηλιακής προστασίας ( Sheer Mineral SPFf50 ή Mineral Radiance SPF50).