Εξοπλισμός

PicoWay® Syneron Candela

Το PicoWay® Syneron Candela, είναι ένα μηχάνημα Laser κορυφαίας ποιότητας και ό,τι πιο σύγχρονο, αποτελεσματικό και ασφαλές έχει να επιδείξει η τεχνολογία στον τομέα των παλμικών lasers. Βασίζεται στη χρήση υψηλής ποιότητας και ενέργειας laser που κατευθύνεται στην περιοχή του δέρματος που χρειάζεται θεραπεία με σύντομες παλμικές κινήσεις (picosecond) και απομακρύνει σημάδια από tattoo, δυσχρωμίες του δέρματος, πανάδες, κηλίδες, φακίδες και σημάδια ηλικίας. Oι ασθενείς μέσα σε ελάχιστες θεραπείες απαλλάσσονται από τα ανεπιθύμητα ή και δυσάρεστα σημάδια χωρίς πόνο, ταλαιπωρία και κυρίως με ασφάλεια, καθώς το PicoWay® είναι εγκεκριμένο από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA).

Dermalux

Πρωτοποριακή, μη επεμβατική θεραπεία που αξιοποιεί τα 3 είδη φωτός (μπλε, κόκκινο και υπέρυθρο) προκειμένου να κινητοποιήσει την ανανέωση του δέρματος και να αντιμετωπίσει μια σειρά από προβλήματα στο πρόσωπο και το σώμα. Εξασφαλίζει νεανική επιδερμίδα χωρίς προβλήματα με τον πιο απλό, ασφαλή και μη επεμβατικό τρόπο. Επιπλέον, τονώνει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, αφήνοντας το δέρμα πιο ελαστικό και λείο, προλαμβάνοντας έτσι την εμφάνιση ρυτίδων.

Laser Candela Gentle Lase Pro Alexandrite

Το απόλυτο laser αποτρίχωσης. Γρήγορη αποτρίχωση, ασφαλής, για όλους τους τύπους δέρματος. Η προηγμένη τεχνολογία του Gentle Lase Pro αποδίδει ταχύτατα και αποτελεσματικά, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη γιατρών και ασθενών, όπου έχει εφαρμοστεί.

Laser Candela Pulse Dye Vbeam Perfecta

Παλμικό laser χρωστικής (Pulsed dye laser) με ενσωματωμένο σύστημα ψύξης – προστασίας της επιδερμίδας το οποίο κάνει την θεραπεία ανώδυνη.

Ενδείκνυται για ακμή, ραγάδες (εξάλειψη έως και 80% όταν είναι στο αρχικό στάδιο, κόκκινο – ροζ χρώμα), ευρυαγγείες προσώπου (πχ Rosacea) και κάτω άκρων, αιμαγγειώματα (Cherry, Spider, Port Wine Stain), μυρμηκίες, υπερτροφικές – υποτροφικές ουλές, ουλές από εγκαύματα, χηλοειδή, πανάδες, ποικιλοδερμία Civatte.

Laser CO2 & CO2 Fractional

 

CO2 Laser

Η πιο εξελιγμένη μέθοδος αφαίρεσης – εξάχνωσης δερματικών βλαβών, όπως μυρμηκιών, σμηγματοροϊκών και ακτινικών υπερκερατώσεων, συρριγγωμάτων, αδενωμάτων και άλλων. Αποτελεί ένα εξελιγμένο laser – νυστέρι που λειτουργεί με ακρίβεια στα σημεία που στοχεύει. Αποτελεί την εξελιγμένη μορφή της διαθερμίας, διότι δεν «καίει» τοπικά, αλλά κάνει εξάχνωση. Με τη σωστή χρήση του, δε μένουν σημάδια, γιατί το βάθος στο οποίο επεμβαίνει είναι ελεγχόμενο.

CO2 Fractional Laser

Επεμβατικό (ablative) laser για ανάπλαση  του δέρματος και εξομάλυνση λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Επιταχύνει τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου με αποτέλεσμα ένα δέρμα λείο και ανανεωμένο.

 

Laser Palomar Fractional Artisan LUX

Το μη επεμβατικό (non ablative) laser της Palomar είναι εξειδικευμένο για την ανάπλαση της επιδερμίδας. Επιδρά στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, ενεργοποιεί το κολλαγόνο, γεμίζει τις ουλές, χωρίς να καταστρέφει τις επιφανειακές στοιβάδες του δέρματος. Ενδείκνυται για τη σύσφιξη του δέρματος και την αντιμετώπιση της χαλάρωσης, την εξάλειψη των ρυτίδων, την αντιμετώπιση των oυλών ακμής ή των χειρουργικών ουλών, την αναδόμηση του δέρματος. Το μοναδικό με FDA approval για την αντιμετώπιση των ραγάδων.

Coccon Duotechnology (Ραδιοσυχνότητες – Υπέρηχοι)

Το σύστημα Coccon Duotechnology συνδυάζει δύο κορυφαίες τεχνολογίες: Cavitation (σπηλαίωση) & Radiofrequency (ραδιοσυχνότητες) για να αντιμετωπίσουμε δραστικά αισθητικά προβλήματα που ταλαιπωρούν το γυναικείο αλλά και το ανδρικό σώμα, όπως τοπικό πάχος, κυτταρίτιδα και χαλάρωση.

Με ειδικές κεφαλές προσαρμοσμένες για το πρόσωπο η διπλή τεχνολογία του Coccon δρα αποτελεσματικά στη σύσφιξη του περιγράμματος, στο λαιμό και στο ντεκολτέ αλλά και στη λείανση ρυτίδων και την καταπολέμηση μαύρων κύκλων στην περιοχή των ματιών.

Coccon Cooltech (Κρυολιπόλυση)

Μία επαναστατική, μη επεμβατική μέθοδος λιπογλυπτικής, με εντυπωσιακά, ορατά αποτελέσματα, σε μόλις 3 συνεδρίες!

Μειώνει το τοπικό περιττό υποδόριο λίπος, με ελεγχόμενο ψύχος, στα δύσκολα σημεία του σώματος που δεν ανταποκρίνονται στις δίαιτες και τη γυμναστική, όπως στην περιοχή της κοιλιάς, των γλουτών (ψωμάκια) και της μέσης (love handles).