Θεραπείες Προσώπου

Botox

Ρυτίδες. Πρόληψη αλλά και αντιμετώπιση. Το Botox είναι το πιο δραστικό ενέσιμο για τις γραμμές έκφρασης του προσώπου. Η θεραπεία συστήνεται σε απόλυτα εξατομικευμένα προγράμματα.

Διαβάστε Περισσότερα

Υαλουρονικό οξύ

Ο σύμμαχος της διατήρησης του κολλαγόνου, ο εχθρός της χαλάρωσης του δέρματος. Το δημοφιλές υαλουρονικό ‘»γεμίζει», αναδεικνύει και τονίζει τα σημεία που επιλέγουμε.

Διαβάστε Περισσότερα

Αποτρίχωση

Οι αντιαισθητικές μικρές τρίχες στο άνω χείλος, στις παρειές, στο πηγούνι εξαφανίζονται. Το laser με τις ειδικές κεφαλές για χρήση στο πρόσωπο ‘’καθαρίζει’’ ακόμα και τις πιο δύσκολες περιοχές.

Διαβάστε Περισσότερα

Χημικό peeling

Ανάπλαση του δέρματος, λάμψη, απαλότητα, μείωση λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Με τα δραστικά χημικά peelings η επιδερμίδα φωτίζεται και ακτινοβολεί.

Διαβάστε Περισσότερα

Ροδόχρους νόσος

Η ευαισθησία του δέρματος μπορεί να είναι φυσιολογική, μπορεί να παρουσιασθεί ξαφνικά και να επιμείνει ή να εμφανιστεί περιστασιακά, παρουσιάζοντας κοκκινίλες και τραβήγματα.

Διαβάστε Περισσότερα

Πανάδες

Τρία κλειδιά για την εξάλειψη των καφέ κηλίδων. Σωστή διάγνωση της αιτίας, εκτίμηση του βάθους της μελανίνης και σχεδιασμός κατάλληλης θεραπείας.

Διαβάστε Περισσότερα

Ακμή

Απαλλαγείτε από την ακμή άμεσα. Στη Dermavita προτείνουμε εξατομικευμένα προγράμματα θεραπειών ανάλογα με την έκταση και την αιτία του προβλήματος.

Διαβάστε Περισσότερα