Θεραπείες για άντρες

Ακμή – Λιπαρότητα

Εξειδικευμένες θεραπείες ισχυρής απολέπισης θα δώσουν λύσεις στο πρόβλημα της ακμής ή της έντονης λιπαρότητας που αντιμετωπίζετε. Ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας εφαρμόζονται συνδυαστικές θεραπείες που ρυθμίζουν το σμήγμα του προσώπου και επιπρόσθετα ενυδατώνουν και αναπλάθουν την επιδερμίδα.

Αποτρίχωση

Μπορούμε να δώσουμε οριστική λύση στο πρόβλημα της ανεπιθύμητης τριχοφυίας άμεσα και αποτελεσματικά με το πιο σύγχρονο laser Αlexandrite Gentle Lase Pro Candela. Η αποτρίχωση με για άνδρες εφαρμόζεται σε όλη την περιοχή του κορμού και του προσώπου με μόνιμα και εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Τατουάζ

Με τη χρήση του State of the Art  PicoWay® Syneron Candela μπορείτε να διορθώσετε ή να αφαιρέσετε ανεπιθύμητα τατουάζ (tattoos) μέσα σε ελάχιστες συνεδρίες, αποτελεσματικά, χωρίς πόνο και ταλαιπωρία και με πλήρη αποκατάσταση του δέρματος χωρίς σημάδια. 

Ουλές – Ραγάδες

Οι ουλές (ατροφικές ή υπερτροφικές) όπως και οι ραγάδες αποτελούν ένα πολύ συνηθισμένο αισθητικό πρόβλημα. Με το PicoWay® Syneron Candela, στοχεύουμε κάτω από την επιδερμίδα, στα βαθύτερα στρώματα, για να πετύχουμε παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης με αποτέλεσμα τη σημαντική βελτίωση και αποκατάσταση τους.

Ευρυαγγείες προσώπου – Ροδόχρους Νόσος

Οι ευρυαγγείες και το ευαίσθητο δέρμα είναι ένα σοβαρό πρόβλημα εξίσου για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες. Για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων επιλέγουμε συνδυασμό θεραπείων με laser, peelings και εξειδικευμένα δερμοκαλλυντικά.

Botox

Αντιμετωπίζουμε τα σημάδια του χρόνου με τη χρήση Botox. Το Botox μπορεί να διώξει τις ρυτίδες του μεσόφρυου, του μετώπου και των ματιών δίνοντας πιο ξεκούραστη όψη, χωρίς να αλλάξει τις φυσικές εκφράσεις του προσώπου. Επιπλέον το botox ρυθμίζει την εφίδρωση σε περιοχές που μας φέρνουν σε ‘’δύσκολη θέση’’. Είναι ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης υπεριδρωσία μασχαλών, παλαμών και πελμάτων.

Υαλουρονικό

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό συστατικό του δέρματος μας, όμως η παραγωγή του μειώνεται με την πάροδο του χρόνου. Με τη χρήση του ενέσιμου υαλουρονικού αποκαθιστούμε τον όγκο και το σχήμα του προσώπου, διορθώνουμε ρυτίδες, ουλές, σημάδια καθώς και ασυμμετρίες του προσώπου, τονίζοντας την αρρενωπότητα του κάθε άντρα.

Δερμοκαλλυντικά

Η ανδρική επιδερμίδα είναι 20% πιο παχιά από τη γυναικεία, και χρειάζεται ειδική περιποίηση. Ευαισθησία με τάση προς ερεθισμούς και σπυράκια, λιπαρότητα και μαύρα στίγματα, αφυδάτωση εξαιτίας του ξυρίσματος, είναι μερικά δερματικά προβλήματα που ταλαιπωρούν τους άντρες. Οι συνεργάτες μας θα σας βοηθήσουν να διαλέξετε τα κατάλληλα δερμοκαλλυντικά που δρουν σε βάθος και αντιμετωπίζουν ξεχωριστά τον κάθε τύπο δέρματος και τις ανάγκες του.

Τριχόπτωση – Ανδρογενετική αλωπεκία

Η τριχόπτωση είναι αναστρέψιμη. Με την εξελιγμένη μεσοθεραπεία στο τριχωτό της κεφαλής, επιτυγχάνεται σταδιακή μείωση της αραίωσης και ανάπτυξη νέων τριχοθυλάκων. Η μεσοθεραπεία με μικρές βελόνες ή με dermapen στοχεύει στην πρόληψη και τη θεραπεία της ανδρογενετικού τύπου αλωπεκίας, με αποτέλεσμα την παραγωγή νέων τριχών και την βελτίωση της πυκνότητας τους.