Κυτταρίτιδα

Θεραπείες Σώματος

Η κυτταρίτιδα είναι ένα πρόβλημα αισθητικής και όχι ιατρικής φύσης που ταλαιπωρεί το 90% των γυναικών και το 10% των ανδρών. Σημαντικό ρόλο στην εμφάνισή της παίζουν πολλοί παράγοντες: η κληρονομικότητα, οι ορμονικές διαταραχές, ο σύγχρονος τρόπος διαβίωσης που εντείνει το στρες, η μη ισορροπημένη διατροφή, οι κακές δίαιτες, το κάπνισμα και η απουσία άσκησης. Στη Dermavita αντιμετωπίζουμε το κεφάλαιο «κυτταρίτιδα» με αποτελεσματικό τρόπο κι αυτό το πιστοποιούν όσοι δοκίμασαν τις προτεινόμενες θεραπείες.

Επιλογές Θεραπείας

Με Coccon Duotechnology Radiofrequency - Cavitation

Το σύστημα Coccon Duotechnology συνδυάζει τις δύο κορυφαίες τεχνολογίες Cavitation (Σπηλαίωση) και Radiofrequency (Ραδιοσυχνότητες) και διασπά τα λιποκύτταρα, εξαλείφοντας δραστικά την κυτταρίτιδα και στα τρία στάδιά της.

Με Μεσοθεραπεία

Η  μεσοθεραπεία εφαρμόζεται με λεπτές βελόνες (ενέσιμα), με λιποδιαλυτικές και συσφικτικές ουσίες για σφικτό δέρμα, υγιές, χωρίς κυτταρίτιδα.
Αποτελέσματα:

Η θεραπεία με το Coccon Duotechnology μειώνει πόντους και κάνει επιδερμική σύσφιξη ακόμη και σε «δύσκολες» περιοχές, όπως στους μηρούς, στα γόνατα και στα χέρια. Η θεραπεία γίνεται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και προσφέρει αποτελέσματα αμέσως, από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Προτείνεται ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες καθώς δεν έχει καμία παρενέργεια.

Η μεσοθεραπεία εφαρμόζεται στους μηρούς, τους γλουτούς, τα γόνατα, την κοιλιά και τα μπράτσα (βραχίονες). Τα αποτελέσματα γίνονται ευδιάκριτα σε περίπου τρεις συνεδρίες. Το δέρμα γίνεται ελαστικό και απαλλαγμένο από την αντιαισθητική όψη της κυτταρίτιδας.

Διάρκεια και συχνότητα θεραπειών

Ο χρόνος κάθε συνεδρίας Coccon Duotechnology κυμαίνεται από 30 λεπτά έως 1 ώρα. Κάθε συνεδρία Μεσοθεραπείας, ανάλογα με την περιοχή και την έκταση του προβλήματος που αντιμετωπίζεται, διαρκεί περίπου μισή ώρα (30΄).

Καμία από τις δύο θεραπείες δεν απαιτεί χρόνο αποθεραπείας.

Τόσο η Coccon Duotechnology όσο και η Μεσοθεραπεία σώματος συνιστάται να πραγματοποιούνται κάθε 7 με 14 μέρες, για 6 έως 10 συνεδρίες.