Ραγάδες & Ουλές

Θεραπείες Σώματος

Ραγάδες

Ένα από τα πιο συνηθισμένα αισθητικά προβλήματα, που «σημαδεύουν» το σώμα, οι ραγάδες, μπορούν να αντιμετωπιστούν ριζικά και αποτελεσματικά. Οι αιτίες που προκαλούν τις ραγάδες είναι κυρίως η αύξηση βάρους, η ανάπτυξη σε ύψος, η αύξηση μυϊκής μάζας, οι ορμονικές διαταραχές και η εγκυμοσύνη, κληρονομικοί παράγοντες, όπως και η λήψη συγκεκριμένων φαρμάκων (κορτιζόνη).
Ανάλογα με το χρώμα τους οι ραγάδες διαχωρίζονται σε κόκκινες και λευκές. Η αντιμετώπισή τους γίνεται με το συνδυασμό μηχανημάτων – ανάλογα με το στάδιο στο οποίο βρίσκονται – τα οποία στοχεύουν στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Επιλογές Θεραπείας

Με το laser Candela Pulse Dye VBeam Perfecta

Με το laser Palomar Fractional Artisan LUX 1540 και το νέο XD Hand Piece (Extra Deep)

Με το PicoWay® Syneron Candela

Αποτελέσματα:

Το δέρμα γίνεται ελαστικό και επιτυγχάνεται σύσφιξη και ελαχιστοποίηση των ραγάδων. Ο συνδυασμός των τριών μηχανημάτων  Pulse Dye VBeam Perfecta Candela, PicoWay® Syneron Candela και Fractional Artisan LUX 1540, ανάλογα με το είδος και το χρώμα των ουλών και των ραγάδων, βοηθά στη διέγερση του κολλαγόνου και της ελαστίνης από τον οργανισμό, διαδικασία που συνεχίζεται για μήνες και μετά την ολοκλήρωση του κύκλου των συνεδριών.

Διάρκεια και συχνότητα θεραπειών

Το πλάνο της αντιμετώπισης κάθε δερματικού προβλήματος εξαρτάται από τις εξατομικευμένες ανάγκες του ενδιαφερόμενου. Ωστόσο, συνήθως απαιτούνται 3 με 4 συνεδρίες για την αντιμετώπιση του προβλήματος, με διάστημα ενός μήνα ανάμεσα στις συνεδρίες.

Πιθανές παρενέργειες

Ήπια ερυθρότητα, τοπικό οίδημα, ήπιο ερύθημα μικρής χρονικής διάρκειας.

Ουλές

Διακρίνονται σε ατροφικές και υπερτροφικές. Στην περίπτωση των ατροφικών ουλών, με τη χρήση του Laser Palomar Fractional Artisan Lux, στοχεύουμε «κάτω από την επιδερμίδα» για να επιτύχουμε τη διέγερση του κολλαγόνου από τον ίδιο τον οργανισμό.
Το εκκρινόμενο κολλαγόνο «γεμίζει» τα κενά των ατροφικών ουλών, κάνει ανανέωση του δέρματος κι έτσι επιτυγχάνεται σημαντική βελτίωση της όψης του.
Στην περίπτωση των υπερτροφικών ουλών, με τη συνδυαστική χρήση των δύο μηχανημάτων – Candela Pulse Dye VBeam Perfecta και Palomar Fractional Artisan LUX 1540, με το νέο XD Hand Piece (Extra Deep) -επιτυγχάνουμε μείωση του υπερτροφικού ιστού, αποκατάσταση του αισθητικού προβλήματος αλλά και βελτίωση των ενοχλητικών συμπτωμάτων (τραβήγματα), που δημιουργούνται εξαιτίας των ουλών.