Χαλάρωση

Θεραπείες Σώματος

Με λίγα ή καθόλου περιττά κιλά η χαλάρωση στο σώμα είναι ένας «μπελάς» που ταλαιπωρεί πολλές γυναίκες. Η ελαστικότητα στο δέρμα υποχωρεί και το σώμα χάνει τη νεανικότητά του. Λύσεις υπάρχουν και είναι όσο αποτελεσματικές θα θέλαμε για να επαναφέρουμε στην επιδερμίδα του σώματος το κολλαγόνο αλλά και την βαθιά ενυδάτωση, στοιχεία που το κάνουν να φαίνεται πιο σφιχτό και όμορφο.

Επιλογές Θεραπείας

Ραδιοσυχνότητες (RF)

Μεσοθεραπεία

Coccon Duotechnology

Αποτελέσματα: Η Μεσοθεραπεία αποτελεί μέσο για βαθιά ενυδάτωση. Επιτυγχάνεται επίσης απώλεια πόντων, σύσφιξη στις ‘’δύσκολες’’ περιοχές του σώματος, όπως μηροί και μπράστα καθώς και ανάκτηση της υγιούς και λαμπερής όψης του δέρματος. Η  μεσοθεραπεία εφαρμόζεται ενέσιμα, με roller ή με Dermapen. Η ενέσιμη εφαρμογή της μεσοθεραπείας είναι απλή, γρήγορη και σχεδόν ανώδυνη. Το Coccon Duotechnology αποτελεί μία νέα πρωτοποριακή θεραπεία σύσφιξης και πραγματοποιείται αναίμακτα -(χωρίς νυστέρι) σε συνδυασμό με τη μέθοδο Cavitation με ραδιοσυχνότητες (RF).
Διάρκεια και συχνότητα θεραπειών Συνιστώνται 6-10 συνεδρίες με μεσοδιάστημα των 10 – 14 ημερών. Αναλόγως με τον βαθμό του προβλήματος, την περιοχή, την ηλικία και τον τρόπο ζωής. Πιθανές παρενέργειες Υπερευαισθησία Εκχύμωση Τοπικό οίδημα