Οι πιο γιορτινές μέρες του χρόνου είναι εδώ κι εσείς μπορείτε να τις απολαύσετε όμορφες, ανανεωμένες και λαμπερές όσο ποτέ! Πέντε διαφορετικές θεραπείες εστιάζουν σε διαφορετικά προβλήματα της επιδερμίδας σας και υπόσχονται να της χαρίσουν εντυπωσιακά βελτιωμένη όψη! Κοινό τους χαρακτηριστικό ότι έχουν άμεσα ορατά αποτελέσματα, απαιτούν ελάχιστο (ή και καθόλου) χρόνο αποθεραπείας και απευθύνονται σε κάθε μπάτζετ. Στη Dermavita θα βρείτε τις πλέον εξελιγμένες και αποτελεσματικές θεραπείες που θα σας χαρίσουν λάμψη και -με την καθοδήγηση της dr. Μαργαρίτας Βεργολιά- θα επιλέξετε εκείνη που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες του δικού σας δέρματος.

 

Χημικά Πίλινγκ

Βελτιώνουν την εμφάνιση της επιδερμίδας, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα. Στη θέση του «παλιού» θαμπού δέρματος αποκαλύπτεται ένα νέο, πολύ πιο λαμπερό και με λιγότερες λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Πώς γίνεται αυτό; Απλώνοντας στο πρόσωπο ένα διάλυμα από χημικά συστατικά καταστρέφονται τα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας και παράγονται καινούρια κύτταρα. Επιπλέον, με τον τρόπο αυτό οι ουσίες που περιέχονται στις καλλυντικές κρέμες περνούν πιο βαθιά και αντιμετωπίζονται καλύτερα προβλήματα όπως ακμή, πανάδες, σημάδια γήρανσης κ.λπ. Ανάλογα με τις ανάγκες και την κατάσταση του δέρματος η dr. Μαργαρίτα Βεργολιά θα επιλέξει ένα από τα πολλά διαφορετικά είδη peeling που διατίθενται στη Dermavita. Δείτε περισσότερα εδώ.

 

Smart Peel / Microdermabrasion

demavita

Πρόκειται για μια θεραπεία μικροδερμοαπόξεσης η οποία δεν γίνεται με οξέα αλλά με τη βοήθεια μικροκρυστάλλων που αφαιρούν το επιφανειακό στρώμα της επιδερμίδας χωρίς να την τραυματίζουν! Στη συνέχεια, επειδή το δέρμα οξυγονώνεται καλύτερα, κινητοποιείται άμεσα η κυτταρική ανανέωση. Το Smart Peel είναι εξαιρετική επιλογή όχι μόνο για να εξασφαλίσετε πιο νεανική και φρέσκια εμφάνιση αλλά και για να μειώσετε τις λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια και το στόμα, τις πανάδες και τις κηλίδες. Παράλληλα, βοηθάει τις κρέμες να περνούν πιο βαθιά στην επιδερμίδα, αυξάνοντας την αποτελεσματικότητά τους.

 

Silk peel

dernavita

Εσείς απλά ξαπλώνετε αναπαυτικά και απολαμβάνετε μια απολύτως ασφαλή και μη επεμβατική θεραπεία βαθύ καθαρισμού και απολέπισης. Οι διαμαντένιες κεφαλές του ειδικού μηχανήματος απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα. Παράλληλα εγχέονται ειδικές υγρές καλλυντικές συνθέσεις οι οποίες ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες του δικού σας δέρματος. Έτσι, κινητοποιείται η αναγέννηση των κυττάρων και η επιδερμίδα ανανεώνεται. Επιπλέον, εξασφαλίζεται η απαραίτητη υγρασία και θρέψη που έχει ανάγκη το δέρμα για να είναι ενυδατωμένο, στιλπνό, ελαστικό και υγιές, χωρίς πανάδες. Αμέσως μετά το silk peel αισθάνεστε (και βλέπετε) το πρόσωπό σας πιο λαμπερό και νεανικό, ενώ δεν υπάρχει κανένας απολύτως ερεθισμός.

 

Μεσοθεραπεία/microneedling

Η μεσοθεραπεία -ή microneedling, όπως ονομάζεται διεθνώς- είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά «όπλα» της βιομηχανίας της ομορφιάς. Μια θεραπεία απλή, προσιτή και απολύτως ασφαλής που βελτιώνει άμεσα την υφή της επιδερμίδας. Έχει αντιγηραντική δράση, καθώς κινητοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου εξασφαλίζοντας πιο νεανική όψη. Για ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα το microneedling εφαρμόζεται συνδυαστικά με τη φωτοθερπαεία dermalux. Με αυτό τον τρόπο το δέρμα γίνεται ακόμα πιο σφριγηλό, λαμπερό και απαλό.

 

Φωτοθεραπεία Dermalux

Μια πρωτοποριακή, μη επεμβατική και εντελώς ανώδυνη θεραπεία που αξιοποιεί την ισχύ του καθαρού φωτός προκειμένου να κινητοποιήσει την ανανέωση του δέρματος. Με τη χρήση μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας που εκπέμπουν σε τρία διαφορετικά μήκη κύματος (μπλε, κόκκινο και υπέρυθρο) ενεργοποιούνται τα δερματικά κύτταρα και επιταχύνεται η διαδικασία ανανέωσής τους. Τα αποτελέσματα είναι ορατά ήδη από την πρώτη θεραπεία και το δέρμα δείχνει άμεσα πιο υγιές, λαμπερό, νεανικό, χωρίς κοκκινίλες, ερεθισμούς και ακμή.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.