Το φως ήταν ανέκαθεν ένα στοιχείο απαραίτητο για τη ζωή. Σήμερα όμως γνωρίζουμε ότι έχει σημαντικά οφέλη και για την εμφάνισή μας. Σ’ αυτά τα οφέλη βασίζεται η αποτελεσματικότητα της καινοτόμου LED φωτοθεραπείας που είναι γνωστή για τις αντιγηραντικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές της. Η φωτοθεραπεία LED είναι μια κλινικά δοκιμασμένη θεραπεία που, χρησιμοποιώντας σύγχρονα μηχανήματα τα οποία εκπέμπουν σε τρία διαφορετικά μήκη κύματος -όλα με ευεργετική δράση για το δέρμα- ενεργοποιεί τα δερματικά κύτταρα και επιταχύνει τη διαδικασία ανανέωσής τους. Κατά κάποιο τρόπο, όπως τα φυτά ακολουθούν τη διαδικασία της φωτοσύνθεσης για να διατηρηθούν στη ζωή, έτσι και τα κύτταρα του δέρματος αξιοποιούν το φως για να παραμείνουν υγιή. Το αποτέλεσμα; Ορατά πιο νεανική, απαλή και λαμπερή επιδερμίδα! Τώρα, η Dermalux αξιοποιεί την τεχνολογία νέας γενιάς για να πάει τη LED φωτοθεραπεία ένα βήμα παραπέρα.

Τι είναι η θεραπεία Dermalux;

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή, μη επεμβατική θεραπεία που αξιοποιεί την ισχύ του καθαρού φωτός προκειμένου να κινητοποιήσει την ανανέωση του δέρματος και να αντιμετωπίσει μια σειρά από προβλήματα στο πρόσωπο και το σώμα. Η αποτελεσματικότητά της οφείλεται στο γεγονός ότι εκθέτοντας το δέρμα σε φως με συγκεκριμένο μήκος κύματος κινητοποιείται η φυσική διαδικασία ανάπλασής του. Εξασφαλίζει νεανική επιδερμίδα χωρίς προβλήματα με τον πιο απλό, ασφαλή και μη επεμβατικό τρόπο! Επιπλέον, τονώνει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, αφήνοντας το δέρμα πιο ελαστικό και λείο, προλαμβάνοντας έτσι την εμφάνιση ρυτίδων.

Έχει ψηφιστεί για τέσσερις συνεχόμενες χρονιές ως «Treatment of the year», χάρη στην εγγυημένη αποτελεσματικότητα και την ευκολία εφαρμογής της.

Για ποια προβλήματα ενδείκνυται;

Η θεραπεία Dermalux υπόσχεται εντυπωσιακά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση μιας ευρείας γκάμας δερματικών προβλημάτων, όπως:

– Πανάδες και κηλίδες

– Λεπτές γραμμές και ρυτίδες

– Ακμή

– Ροδόχρους ακμή

Συνδυάζοντας κάθε φορά με διαφορετικούς τρόπους τη δράση του ερυθρού, του κυανού και του υπέρυθρου φωτός επιτυγχάνουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. To ερυθρό είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό όταν το ζητούμενο είναι η αντιγήρανση και η νεανική εικόνα του δέρματος, ενώ το κυανό ή μπλε έχει αντιβακτηριδιακή δράση (π.χ. θεραπεία ακμής) και το υπέρυθρο καταπολεμά τη φλεγμονή και επιταχύνει την ανάπλαση του δέρματος μετά από επεμβατικές θεραπείες, εγκαύματα κ.λπ. Υπό την επίβλεψη και με τις οδηγίες της Dr. Μαργαρίτας Βεργολιά, στη Dermavita επιλέγεται ανάλογα με την περίπτωση ο ιδανικός συνδυασμός που εξασφαλίζει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται;

Μια μόνο επίσκεψη είναι αρκετή για να κινητοποιηθούν τα κύτταρα της επιδερμίδας και το πρόσωπο να δείξει αμέσως λιγότερο θαμπό και κουρασμένο. Ο συνολικός αριθμός των επισκέψεων που απαιτούνται εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως η αρχική κατάσταση του δέρματος, τον τρόπο ζωής καθώς και άλλες θεραπείες που ενδεχομένως ο δερματολόγος έχει επιλέξει να εφαρμόσει συνδυαστικά. Μετά το τέλος της θεραπείας, το δέρμα είναι σχεδόν μεταμορφωμένο! Δείχνει πιο υγιές, λαμπερό, νεανικό, χωρίς κοκκινίλες και ερεθισμούς, ενώ τα προϋπάρχοντα προβλήματα έχουν αντιμετωπιστεί. Το τελικό αποτέλεσμα διαρκεί για πολλούς μήνες, ενώ με μερικές τακτικές συνεδρίες συντήρησης, το δέρμα θα παραμένει υγιές και νεανικό.

Θα πονέσω;

Η Dermalux είναι απολύτως μη επεμβατική και γι’ αυτό εντελώς ανώδυνη. Η αίσθηση κατά τη διάρκειά της είναι αυτή της χαλάρωσης! Ενδείκνυται για κάθε τύπο δέρματος, δεν απαιτεί καμία διαδικασία ανάρρωσης και δεν έχει παρενέργειες. Στη Dermavita μπορείτε να επωφεληθείτε από όσα έχει να προσφέρει η θεραπεία Dermalux στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της δικής σας επιδερμίδας.