Δρ. Μαργαρίτα Βεργολιά – Τριανταφύλλου
Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος

Η Δρ. Μαργαρίτα Βεργολιά – Τριανταφύλλου είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Απέκτησε τον τίτλο της ειδικότητας στη Δερματολογία – Αφροδισιολογία στο Νοσοκομείο «Α. Συγγρός». Εξειδικεύθηκε στην Αισθητική και Επεμβατική Δερματολογία.

Μετεκπαιδεύτηκε στις θεραπείες αντιγήρανσης στα πλέον γνωστά κέντρα στο Παρίσι, Λονδίνο και στις ΗΠΑ, λαμβάνοντας παγκόσμια πιστοποίηση συστημάτων laser. Επιλέον απέκτησε την expert ειδικότητα για την εφαρμογή των θεραπειών αισθητικής δερματολογίας- κοσμητολογίας ( Botox, Fillers υαλουρονικού, μεσοθεραπεία, peelings).

Διετέλεσε υπεύθυνη του Δερματολογικού Κέντρου Αθηνών. Έχει συμμετάσχει σε πολλά ερευνητικά πρωτόκολλα και κλινικές μελέτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας, της Ελληνικής Εταιρείας Δερματοχειρουργικής, της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Δερματολογίας, της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Κοσμητολογίας – Δερματολογίας καθώς και της Αμερικάνικης Εταιρείας Δερματολογίας. Κάθε χρόνο συμμετέχει ενεργά στα κορυφαία ευρωπαϊκά συνέδρια αντιγήρανσης και κοσμητολογίας όπως, IMCAS Paris, AMWC Monaco, FACE London, καθώς και στα παγκόσμια συνέδρια δερματολογίας –αφροδισιολογίας AAD στις ΗΠΑ και EADV στην Ευρώπη.

Παρακολουθεί και ενημερώνεται διαρκώς για όλες τις επιστημονικές και τεχνολογικές εξελίξεις που αφορούν στον τομέα της δερματολογίας.

Ο χώρος μας