Αν κάτι είναι συνώνυμο της άμεσης, αποτελεσματικής θεραπείας δερματικών δυσχρωμιών και αφαίρεσης τατουάζ, αυτό είναι το State Of The Art PicoWay® Syneron Candela.

H Δρ. Μαργαρίτα Βεργολιά δίνει απαντήσεις για όλα όσα θα θέλατε να γνωρίζετε γι’αυτό το πρωτοποριακό παλμικό Picosecond Laser τελευταίας τεχνολογίας.

-Τι είναι το PicoWay® Syneron Candela
Το PicoWay® Syneron Candela είναι μια κορυφαία, πρωτοποριακή μέθοδος παλμικού laser για την αποτελεσματική θεραπεία δερματικών δυσχρωμιών, σημαδιών ακμής, πανάδων, ρυτίδων, των «σκούρων» εκείνων σημαδιών που αφήνει ο χρόνος ή ο ήλιος στο δέρμα. Επίσης θεωρείται και είναι ότι πιο ασφαλές, άμεσο και γρήγορο για την ελαχιστοποίηση ή την πλήρη αφαίρεση τατουάζ. Κυριολεκτικά μεταμορφώνει το δέρμα και αυτό οφείλεται τόσο στη φωτοακουστική λειτουργία του όσο και στη μέθοδο Picosecond το χαρακτηρίζει και το κάνει να διαφέρει από όλα τα άλλα παλμικά lasers που υπάρχουν.

 

-Πώς γίνεται η θεραπεία;
Το PicoWay® Syneron Candela είναι το πιο σύγχρονο Picosecond παλμικό laser. Χρησιμοποιεί δέσμες laser υψηλής ισχύος για να μεταμορφώσει το δέρμα. Με σύντομες επαναλαμβανόμενες παλμικές κινήσεις φθάνει στην περιοχή του δέρματος που χρειάζεται θεραπεία και οι παλμοί στοχεύουν και διασπούν τη συγκεκριμένη περιοχή σε τόσο μικρά σωματίδια που ο οργανισμός τα αποβάλει μόνος του. Είναι σημαντικό το ότι αφήνει άθικτη την εξωτερική επιφάνεια του δέρματος ενώ είναι τόσο αποτελεσματικό στη στοχευμένη περιοχή.

 

-Ενδείκνυται για εμένα;
Αν αυτό που επιθυμείτε είναι μια αποτελεσματική θεραπεία Laser ανώδυνη, άμεση, σύντομη που δρα κάτω από την επιφάνεια του δέρματος, τότε μπορείτε να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας για το αν το Picoway είναι αυτό που θα σας απαλλάξει από ανεπιθύμητα ταταουάζ, σημάδια ακμής, ρυτίδες, δερματικές δυσχρωμίες, πανάδες, σημάδια του χρόνου και του ήλιου και μελαχρωματικές βλάβες.

 

-Έχει παρενέργειες;
To Picoway είναι απόλυτα ασφαλές καθώς εξ’αιτίας της λιγότερης θερμότητας που παράγει από τα παραδοσιακά Laser, αφήνει το δέρμα άθικτο. Οι παρενέργειες είναι οι συνήθεις που παρουσιάζουν όλες οι θεραπείες που γίνονται με Laser. Mια ελαφριά ερυθρότητα, ίσως και κάποιο οίδημα που υποχωρούν μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

 

-Ποια είναι τα πλεονεκτήματά του;
To Picoway είναι εγκεκριμένο από τον F.D.A, τον Αμερικανικό Οργανιισμό Τροφίμων και Φαρμάκων.Είναι μια ασφαλής, αποτελεσματική θεραπεία που απαιτεί ελάχιστες συνεδρίες, συνεπώς είναι περισσότερη άνετη για τον ασθενή. Εφαρμόζεται σε όλους τους τύπους δέρματος και είναι άκρως αποτελασματικό σε κάθε είδος και χρώμα τατουαζ!

 

Το Picoway σας περιμένει αποκλειστικά στη Dermavita! Eκεί ακριβώς που σας περιμένει και η Δρ. Μαργαρίτα Βεργολιά για να δώσει την πιο αποτελεσματική απάντηση σε όποια απορία και ανάγκη έχετε για τη φροντίδα του δέρματος σας!